Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J46a55n 80Š47i55k

28. 11. 2021 7:46

Hezký článek !

1 0
možnosti
PK

Krásný a inspirující blog. Vzhledem k mému věku se taky častou toulám v minulosti a třídím lidičky, které jsem potkal, nebo jak píšete se jen mihly. Bylo by to na delší článek, bohužel mám slabou češtinu, tak raději čtu sdělení lepších, karma za příjemný okamžik.R^

1 0
možnosti
Foto

Moc Vám děkuji a jsem ráda, že se líbí V

0 0
možnosti
Foto

I dar je něco, čemu jsme ve skutečnosti šli naproti. KarmaR^

2 0
možnosti
Foto

Kdysi jsem četl pojednání o tom, proč člověk nedostane co chce. Ve zkratce.. pokud něco jen chci, vytvářím pouze to chtění. A to chtění dostávám. Takže mám to, co chci. Nic víc, nic míň. Stále zažíváme jen chtění.. Vám karma.

3 0
možnosti
Foto

To je velmi dobré, když pro to nic neuděláš, nedostaneš to. Super. To tak sedí.

1 0
možnosti
JH

J46i52r25i 21H71l92a96v60a

27. 11. 2021 22:21

Prispevek jenž nutí k zamyšlení o nahodach, a nebo účinnost praní k vytváření skutečnosti. Snad se to někdy dozvíme pomoci nejnovější techniky (AI).

1 0
možnosti
Foto

Když se tím člověk začne víc zabývat, zjistí že ty náhody nejsou tak úplně náhodami a že se dá naučit převést přání do skutečnosti, ale je to těžké, myslím, že ne každý to zvládne.

2 0
možnosti
Foto

Nádhera! A těm setkáním většinou předchází nějaká maličkost, třeba že jdeme někam jinou cestou nebo o pár minut později, než jsme zvyklí. Nebo začalo pršet. Pak si pokládám otázku, byl to osud, muselo se to stát, anebo to byla jen náhoda? Nic se prý neděje náhodně...

2 0
možnosti
KS

Krásný článek, děkuji:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak, já vím, že to nejsou náhody, i když tomu tak říkáme. Když se ale zamyslíme právě nad tím, co tomu předcházelo, zjistíme, že vše se děje ve správný čas a tak jak má.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS